Bejelentés


G L O R I E T T S E 2 0 0 2 A csapat


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
  

 

jpg

 Üzenetküldés
Első üzenet

E-mail címed:
Szöveg:

Hírek
Diákolimpia eredmények

Megvannak a tegnapi Diákolimpia eredményei !!!! Szép volt fiúk !

tovább >>


Diákolimpia Budapesti Döntő !

Nagyon nagyon kemény napon vagyunk túl de elmondhatjuk hogy 2 év után ismért ott vagyunk a Diákolimpia Orszáhgos Döntőjében !!! Szép volt fiúk !!!

tovább >>


2012.01.27 GLORIETT MINITORNA

A mai napon egy sportszerű és jó hangulatú MIni Focitorna került megrendezésre a Gloriett Sportiskola tornatermében. 4 csapat volt igy mindenki játszott imindenkivel és ráadásul kétszer is.10 percesek voltak a meccsek.

tovább >>


DIÁKOLIMPIA !!!! Dec 28 !

Kerületi Diákolimpia döntőt játszunk december 28-án 13 órától !!! Mindenki jöjjön és buzdítsuk együtt a csapatot !

ÉVZÁRÓ Focitorna !

Figyelem ! Figyelem ! Évzáró focitornát rendezünk 2012.12.22-én a részletekért katt ide :-)

tovább >>


Bajnokság !

Frissítettem az eredményeken ! Bajnokság folytatása tavasszal

tovább >>


DIÁKOLIMPIA

Reméljük megismétlődik a 2 évvel ezelőtti Fonyódi dicsőség ! Mindenesetre jól rajtoltunk a kerületi mérkőzéseken. I. helyezés !! Nagy Gratula a résztvevőknek és természetesen az edzőknek

tovább >>


Gloriett SE - Mészöly FS 10-1

No comment az eredmény magáért beszél ! Gratula a srácoknak ! Remélem ez most jót tett az önbizalomnak és erőt ad a többi meccsre is ! Tollforgató és sportszerető kollégáim most nem szállítottak élménybeszámolót de azt hiszem el tudjuk képzelni :-)

tovább >>


Ikarus BSE - Gloriett SE 3-5

Megvan az első 3 pont !!! Szép volt fiúk !!

tovább >>


CORDIAL KUPA 2012

Tisztességgel helytálltunk a maratoni hosszúságú országos Cordiál Kupán.A beszámolóért külön köszönet Andrásnak !

tovább >>


Focis hétvége

Szombaton csapatunk egész napos Cordial tornán vesz részt ahol nem kisebb ellenfelekkel csapunk össze mint a Fradi , Szeged , Vasas Pasarét és DVSC..hajrá fiuk mindent bele !!!! Vasárnap pedig folytatódik a bajnoki az IKARUS SE-hez megyünk Mátyásföldre.

BOzsik torna

Le vagyok maradva mint a borravaló ! BOzsik tornán vettünk rész mult hétvégén és győzelemet győzelemre halmoztunk..sajnos nem tudom a pontos eredményeket és gollövőket..kérem aki tud segítsen

Szent Pál -Gloriett Se 2-0

Hát sajnos nem jött össze a 3 pont de az 1 pont sem...fel van adva a lecke mert igy komoly gondban leszünk...

tovább >>


Frissítés !

Elkezdtem frissíteni az oldalunkat. Szabó András ( Bence apuka ) barátomnak köszönhetően sikerül is információkat gyűjtenem az első két mérkőzésről.Ma folyt.köv Budafokon remélhetőleg már jobb eredménnyel :-)

tovább >>


2012/13 LIGABajnokság

Elindult ! Elkezdődött ! Sajnos egy kicsit le vagyok maradva de pótolom a hiányosságokat és felteszem a mérkőzések tervezett időpontjait. Első meccsen 1-0-ás vereséget szenvedtünk a III.kerületi TVE csapatától de ma (09.08) szépíthetünk hazai pályán a Csepel FC ellen ! Hajrá fiúk !

Zavadszky Torna

Na igen..elindult a szezon ! Jó kis felhozó torna volt és annak ellenére hogy még az edzések is csak a jövő héten kezdődnek na és hogy nem játszottunk együtt június óta..nem hoztunk szégyent ! 2. hely !

tovább >>


ZAVADSZKY torna !

NOha még tombol a nyári szünet már szeretném tájékoztatni A Csapatot hogy 2012.08.12-én Zavadszky Emléktornán veszünk részt ! Ez egy vasárnap délelőtti torna és nagyon jó felkészülés az augusztus 25-i Dalnoki tornára ahol aztán beugrunk a mélyvízbe !!!! Kellemes VAKÁCIÓT mindenkinek !

tovább >>


Gloriett SE -Vasas Pasarét 2-2

Utolsó forduló ! Nagyon szép játék nagyon nagy lelkesedés és 4. hely az első Ligabajnokságunkban . Röviden ennyi .

tovább >>


Monor SC - Gloriett SE 0-6

Meglepően nagyarányú győzelem a Monor SC otthonában . Nagyszerű játékkal teljesen megérdemelten ! Szép volt fiúk ! Vasárnap záró forduló a Vasas Pasarét ellen Budatétényben és vége....

tovább >>


Gloriett SE - Budatétény 1-1

Nem akar sikerülni ez a győzelem a BUdatétény ellen már egy jó ideje. Talán legközelebb. Jövő héten Kedden megyünk Monorra.

tovább >>


Gloriett SE - Budatétény 1-1

Nem akar sikerülni ez a győzelem a BUdatétény ellen már egy jó ideje. Talán legközelebb. Jövő héten Kedden megyünk Monorra.

tovább >>


Menetrend

Jövő hét Pénteken ( 05-18) jön hozzánk a Budatétény. Utána lévő Kedden ( 05-22) megyünk Monorra 18:00 kezdés majd játszunk egy hosszú edzőmeccset azon a szombaton ( 05-26) reggel 9-től a Grounddal !!!!

Gloriett SE - Csepel FC 5-0

Fölényes győzelemmel zártuk ezt az bajnoki meccseben gazdag hetet.Szép volt fiúk !

tovább >>


Goldball FC - Gloriett SE 2-1

Kemény meccs volt. Most ők voltak a jobbak.Pénteken szépíthetünk a Csepel ellen

tovább >>


Mészöly Focisuli - Gloriett SE 1-3

Idegenben is elhoztuk a 3 pontot ! Szép volt fiúk !!!

tovább >>


Gloriett SE -Dalnoki SC 2-9

Az eredmény ellenére is dicséret illeti a srácokat mert nagyon küzdöttek..megvolt a két legerősebb csapat mostantól már győzni kell !!! :-)

tovább >>


Gloriett SE - Bp.Honvéd SE 1-9

Jobbak voltak igaz kaptunk is jó pár szerencsétlen gólt . Második félidőben jobban ment a játék. Tanuljunk belőle és hozzuk a hozható meccseket a jövőben !

tovább >>


Vasas SC- Gloriett SE 1-4

Jöttünk láttunk győztünk ! ..pedig az elején nehezebb mecsnek nézett mint amilyen a végén lett... Gratulálunk srácok !!!!

tovább >>


Hétfőn a VASAS ellen !

Kedves Szülők ! 2012.04.16-án hétfőn bajnoki mérkőzést játszunk a Vasas pályáján ( XIII ker Fáy utca ). Indulás : 16 órakor a szokott szerelésben az iskolából !!!

GloriettSE-Őrmező 14-3

Nagyarányú győzelmet aratott csapatunk a Ligabajnokság akuális fordulójában az Őrmező SE ellen. Gratulálunk fiúk ! Csak igy tovább

tovább >>


Focitornák

Na ez egy focitornás hétvége volt.A csapatunk egyik része a helyi iskolák csapatai ellen a másik része pedig egy vecsési focitornán bizonyította hogy még mindig a korosztályunk legjobbjai vagyunk :-) :-) Aki tud eredményeket gólszerzőket a másik mérkőzésekről is kérem ossza meg velem hogy be tudja írni

tovább >>


Android

Már a mobil telefonunkra is letölthető az oldalunk és igy gyorsabban elérhetőek vagyunk.. részletek

tovább >>


Vecsési Torna

Holnap 2012 01.28-án szombaton délelőtt 11:30-kor találkozó a Vecsési Petőfi téri általános iskola előtt. Még nem tudjuk kik lesznek az ellenfelek de jo kis foci lesz

Diákolimpia !

Mindenkinek nagyon nagy köszönet a buzdításért és azoknak a játékosoknak is akik most nem jutottak játéklehetőséghez . Nagyon fontos volt hogy ott voltak harcra készen és buzdították a csapatot a szülőkkel együtt ! Szép volt fiúk !

tovább >>


Diákolimpia !

Diákolimpia ! Az egyenes kiesési ágban drámai meccsen győztük le 2-1-re a Gloriett SE 2001-es csapatát vagyis az 4.eseket. Jövő héten a budapest döntőbe kerülésért a Csontvári iskola csapatát kell legyőznünk és ha sikerül sztem óriási bravurt érünk el hiszen az idei Diákolimpián mi vagyunk a fiatalabb és esélytelenebb korosztály :-)

tovább >>


Budatétény-Gloriett 4-2

Háát nem ugy zártuk az őszi fordulókat ahogy szerettük volna..sajnos nem tudtuk elhozni a 3 pontot. De fel a fejjel tanuljunk belőle !

tovább >>


Góllövők

Noha a foci egy csapatjáték de gólra játszák igy egy linkben megemlíteném azokat a focistáinkat akik ezeket a gólokat berugják noha nem tudnák mindig ha nem lenne mögöttük ez a nagyszerű csapat és egységes munka

tovább >>


Gloriett SE - Grund FC

Maratoni edzőmérkőzésünk volt a Grund FC csapatával a Gloriett Sportiskola fedett műfűves pályáján. Több mint 90 percet játszottak fiaink és mindenki aki megjelent játéklehetőséghez jutott. Ez egy nagyon jó gyakorlás volt hisz a Grund FC nagyon jó csapat és igaz nem indult a Ligabajnokságban de szinte mindenkivel játszik ilyen edzőmérkőzéseket pl a Bp. Honvédot meg is verték...nálunk nem jártak ilyen sikerrrel 12-9-re nyertünk ..:-)

Gloriett SE -Vasas SC 3-1

Szép volt fiúk ! Kemény meccs volt..részletek tovább

tovább >>


Gloriett SE-Vasas SC

Szombaton 10-kor ismét egy múltú csapat ellen játszunk remélhetőleg jobb eredménnyel a végén mint egy héttel ezelőtt. 11:30-kor pedig akik nem játszottak a bajnokin azok kipróbálhatják magukat a Lőrincz United ellen !Hajráfiúk !!!

Bp.Honvéd-Gloriett SE 7-1

Hát ez nem a mi napunk volt az biztos.tanulni kell ebből is..a ma délutáni Bozsik tornán még szerezhetünk sikerélményeket

tovább >>


Gloriett SE- Goldball FC 4-2

Kemény meccs volt de sztem nem volt veszélyben a győzelmünk igaz 3-2 után izgalmas fordulatot vett a mérkőzés de hoztuk a 3 pontot magabiztosan ! Kellemes Őszi szünetet !! Pihenjetek !!! ( ez a gyerekeknek és tanároknak szólt ):-)

tovább >>


Őrmező SE-Gloriett SE 2-8

Győztünk ! Idegenben , és szakadó esőben! Forró fürdő és egy jó forró ital vagy leves az átázott focistáknak ! Szép volt fiúk !

tovább >>


Őrmező SE-Gloriett SE

Húúú korán kell kelni Vasárnap (is) 7:30-kor van találka a suli előtt és 9-kor lesz a meccs Kelenföldön az Őrmező SE ellen..pontos címet nem tudok még

Gloriett SE -Mészöly Focisuli 7-2

Két vereséget gyorsan elfelejtve végre győztesként jöttünk le a pályáról. Hazai pályán viszonylag könnyedén 7-2-re vertük a Mészöly Focisulit. A héten be kell gyűjtenünk a 3 pontot az Őrmező ellen is ! ( csak hogy ne legyek túl elégedett ) :-)))

tovább >>


5 forduló ! Nyernünk kell !!!

Holnap ( 10-14 ) a Mészöly focisulit fogadjuk hazai pályán !!! Mivel nincs iskola ezért a srácokat 16:00-ra kellene hozni a suliba.Jöjjön mindneki drukkoljunk együtt , hogy meglegyen a 3 pont. Most a 6.helyen állunk 6 ponttal..

Facebook

www.facebook.com/gloriettse oldalon megtalálhatóak vagyunk !

Dalnoki-Gloriett 7-1

Vereség ellenére a srácok nagyon keményen helytálltak..

tovább >>


Holnap Bajnoki !

Holnap - (Pénteken 2011 10-07-én ) Bajnoki meccs a Dalnoki Akadémiával ! Találkozó az iskola előtt 16:00 órakor ! Váltás ruha , meleg ruhát hozni kellene mert hideg idő várható !

2. forduló! Győztünk !!

Csepel-Gloriett 4-6 Megint hátrányból (3-0-ról) fordítottunk ! Nagy meccs votl . Gratulálunk a csapatnak ! Csak igy tovább ! Pénteken megint meccs 17:00-tól a Vasas Pasarét ellen !!!!

tovább >>


Facebook !!

Rajta vagyunk a Facebook-on is ! Mostantól ott is lehet info-kat olvasni és véleményeket megosztani és képeket küldeni , feltenni http://profile.to/gloriettse2002/

tovább >>


Ligabajnokság 2011-2012

Elkezdődött a 2011/12-es Ligabajnokság ! Első mérkőzésünket 3-1-re nyertük a Monor ellen.Szép volt fiúk !!!

tovább >>


DIÁKOLIMPIA-VIDEO I.

Sikerült egy rövid vedeot feltöltenem sajnos nem egy jó minőség remélem kapok még képeket esetleg videókat..aki tud az küldhet a gloriettse@gmail.com-ra vagy személyesen is el tudja nekem juttani..szóval HIrek és videók :-)

tovább >>


FONYÓDI DIÁKOLIMPIA DÖNTŐ !

Két varázslatos napot töltöttünk Fonyódon.. A srácaink nagy dicsőséget hoztak iskolánkra és nagyon büszkék vagyunk rájuk ! Nagyon nagy köszönet Gombos Laci bácsinak és Roboz Sanyi bácsinak hogy apjuk helyett apjuk voltak a srácoknak és rendet tartottak közöttük. Most írtam egy rövid beszámolót de mivel elég nagy a fénykép s videóanyag igy minden folyamatosan kerül majd feltöltésre szóval érdemes lesz visszanézni ide a következő napokban !!! Rendhagyó módon a \"Hirek\" oldalon lesznek a linkek megtalálhatóak.

tovább >>


DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2011!

Általános tudnivalókat találtok ( csapatok , progamok..stb ) ezen a linken

tovább >>


DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐBEN VAGYUNK!!!!!

Igen igen igen!! Küzdelmes , kemény meccsek sokszor durva faultok jellemezték a Budapesti döntőt de helytálltunk és megnyertük !! Állóképességben , szivósságban - nemcsak fizikailag de fejben is -az ellenfelek fölé kerekedtünk !!! Óriási gratula a fiuknak ! Külön dicséret Biczó Andrisnak aki 8 gólt rúgott és a csapat egyik legjobbja volt valamint természetesen Laci bácsinak és Sanyi bácsinak a felkészítésért !!!! ORSZÁGOS DÖNTŐ JÖVŐ HÉTVÉGÉN FONYÓDON !HAJRÁ FIÚK ! Büszkék vagyunk rátok !

tovább >>


Diákolimpia elmaradt !

A mai diákolimpia az esős idő miatt elmaradt. A héten szerdán ( 2011 05-18 ) kerül megrendezésre 14:00 órai kezdettel! MIndekit várunk hogy buzdítsák a csapatot !

Telki Kupa 2011 05-14

Ismét nagyarányú tornagyőzelmet aratott csapatunk a Kandó Általános iskola pályáján rendezett Telki Kupán! 24 rúgott 0 kapott góllal és fantasztikus játékkal varázsolták el a srácok a közönséget ! Szép volt fiúk !!!!

tovább >>


Húsvéti Kupa

Nagyon szép 2. helyezést értünk el a Csepeli Húsvéti kupán.20 rúgott és mindössze 5 kapott góllal elmondhatjuk hogy nem sokon múlott a torna győzelem ! Szép volt fiuk !!

tovább >>


Szülői értekezlet! Roding !!!

2011. 03. 02. szerda Roding-i szülői Szerdán 16:15-től szeretnénk egy szülői tájékoztatót tartani az iskolában a Roding-i utazással kapcsolatosan, így minden érdeklődő megjelenésére számítunk. Itt már jó lenne tudni, hogy ki szeretne jönni, de márciusban elég befizetni a 10000,- buszra eső költséget. Minden részletről itt tudunk beszámolni.

tovább >>


Húsvéti Torna Csepel

2011.04.23-24-én Nemzetközi tornát szerveznek Csepelen.Nagyon jó lehetőség lenne a megmérettetésre.Természetesen ez attól is függ hogy összejön a létszám.

tovább >>


Budafoki Farsangi kupa

2011.02.05 Budafok.Farsangi Torna. 7. helyen végeztünk. Volt már jobb eredményünk de ebből is tanultunk megint.A gyerekek mellett dicséret illeti azokat a szülőket akik egész szombatot nem sajnálva végig buzdították a csapatot.Azért az egyes meccsek közötti 2 órás szünet mindeképp a szervezési hiányosságra utal szerintem.

tovább >>


Rojik Torna-Hamarosan!!!

Információk a következő tervezett Rojik tornáról.Remélhetőleg nemsokára fel tudom tenni a Budatétényi Farsangi Kupa eredményeit is.Elnézést a késésért !

tovább >>


RODING-i focihétvége

Már most tervezzük a nyári hosszú -focis- hétvégét a németországi Rodingba. Itt nemcsak gyermekeink fogják összemérni tudásukat a helyi kis tehetségekkel de akár az Apukák is bizonyithatnak hogy öregember nem vénember ! :-) Hajrá Magyarok ! Hajrá Gloriett SE !

tovább >>


Vasárnap FOCI

Januárban minden vasárnap 11:00-12:30-ig foci lesz a suliban a műfűves pályán.A bérleti díjat ki kell fizetnünk amit egyenlően osztunk el. Egy jó "Apukák Fociját" is szervehezetnénk :-)

képek ! képek ! képek !!

Nagy nagy köszönet Gézának ( Rómeó apuka ) hogy eljutatott hozzám sok sok képet és én ezt meg is tudom osztani veletek ! Lehete kattaintani az Archivumra is ! :-) Még jöhetnek képek ha valakinek van ....

tovább >>


BÚÉK 2011!!!

Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet kivánok mindenkinek 2011 -re ! ! ! !

XVIII-XIX kerületi torna

Bebizonyitották fiaink hogy a 2002-es korosztályban nemcsak Pestszentlőrincen de a XIX.kerületben sem lehetett csapatunkat legyőzni ! Gratutlálunk nektek !!! Szép volt fiúk ! Sok dicsőséget hoztok az Etalon Sportiskolának és nekünk is

tovább >>


LABDARUGÓ GÁLA !

December 27-én Hétfőn 10-12 óráig Labdarúgó Gálát tartunk az Iskolában a "Sátorban" ahová minden csapattagot szeretettel várunk ! Az Apukák is focizhatnak a gyerekekkel ! KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK !

Kispest-Lőrinc torna 12-29 !

Új Hírek a Tornával kapcsolatban

tovább >>


Mikulás kupa !Ercsi 12.12

Jöttünk .Láttunk . Győztünk ! Ismét egy szép kupával gazdagodott csapatunk.Fiuk nagyon büszkék vagyunk rátok.Kemény volt ! Nagy méretű terem , erősen pattogó labda :-) "maratoni 22 perces meccsek na és erős ellenfelek. Az elején még nem ébredtünk fel de aztán hoztuk a formát.Gratula mindenkinek !

tovább >>


2010.12.12 Focitorna .Ercsi

Jövő hét vasárnap meghívást kaptunk egy teremlabdarugó tornára.Helyszin : Ercsi. Egy csapattal megyünk.

tovább >>


Szülői értekezlet ! FONTOS !

Jövő hét csütürtökön (vagyis december 9-én ) 17:30-tól Szülői értekezlet !

Mikulás Kupa

A mai napon ( 2010.12.04.) megrendezésre került az Etalon sportiskolásban a GloriettSE-RojikFC közös Mikulás Tornája melyen fiaink ismét sikerrel helytálltak és elhozták az I díjat ! Gratulálunk ! Szép volt fiúk !

tovább >>


SORSOLÁS !

2010 12.04-én rendezendő ROJIK kupa sorsolása !

tovább >>


HÉTFŐ EDZÉS !!!

Jövő hétfőn ( 11-29) edzés ! Szerelést hozzatok ! Jövő héten Hétfőn , Kedden és Csütörtökön lesz edzés !

December

Decemberre tervezett focitornák !

tovább >>


Diákolimpia II !

Nos aki a Tippmixen arra tett hogy Csapatunk bejut a BUdapesti döntőbe az bizony felveheti a pénzét :-) A két forduló alatt 50 rúgott és egyetlen egy kapott góllal simán berepültünk a Döntőbe ! Szép volt fiúk ! Büszkék vagyunk rátok !

tovább >>


Mégegyszer Diálolimpia !

Holnap ! November 9-én folytatódik a Diákolimpia ! Csapattagok hozzanak szerelést mint múltkor!

tovább >>


NUPI-NUSI torna 2010.11.07

NUPI-NUSI torna havonta egyszer-kétszer kerül megrendezésre.Amennyiben megkapom az időpontokat előre akkor ezt meg tudom osztani veletek is !

tovább >>


Diákolimpia II.

Folytatódik a Diákolimpia !! 2010 11.09-én Kedden 14:30-tól az Etalonsportiskola műfűves pályáján. Hajrá fiúk !

Diákolimpia-képek !

Feltöltöttem egy pár képet az oldara a Diákolimpijáról. Külön köszönet Gézának érte ( Rómeó apuka )

tovább >>


Diákolimpia I forduló

Véget ért a kerületi Diákolimpia mérkőzések első fordulója.Csapatunk fergetegesen szerepelt. Gratulálunk fiúk ! Csak igy tovább !!!

tovább >>


2010.10.24

Jövő hét kedden ( 10-26.án) Indul a Diákolimpia !!

tovább >>


2010.10.24

A mai napon megrendezésre került a II. Gloriett SE - Rojik Torna.Most nagyon szépen helytálltunk.

tovább >>


Rojik-Gloriett KUPA

2010.10.10 Rojik-Gloriett Kupa

tovább >>


Új hír ! 2010 10-10

Véget ért a Rojik-Gloriett Kupa Nemsokára felrakom az eredményeket és hamarosan lesz a tornáról sok szuper kép ( Sándornak köszönhetően ) és video az egymás elleni mecssről ( Gloriett I-Gloriett II A csapatunk oldalon raktam fel képeket a nevek mellé.A valakinek nem tetszik a kép küldjön másikat és kicserélem.

tovább >>


Telki Kupa

Sajnos egy héttel le vagyok maradva.Sikerült némi információhoz jutnom a Telki kupával kapcsolatban de a másnapi NUPI tornáról még várom az információkat..és előre is köszönöm a képeket

tovább >>


Informácio kérés

Sok esemény történt mult hétvégén ! Még várok és kérnék is informáciokat az eredményekkel kapcsolatban és ha valaki tudna küldeni képeket a gloriettse@gmail.com -ra azt is megköszönném.

Új hirek 09-24

Kaptam néhány infot a közeljövőben rendezésre kerülő focitornákról.Később még pontosítok (NUPI torna = az iskola által szervezett focitorna többnyire az Etalon iskolában kerül megrendezésre )

tovább >>


2010-09-17

Új Képek a múlt hétvégi tornánról !!! ÚJ KÉPEK

tovább >>

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!